Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Nederland Kiest: Piet Hein Donner en Fred Teeven

10 nov 06 - Door Marja Ros, Reijer Zwaan e.v.a.

Kijk of luister naar: Nederland Kiest: Piet Hein Donner en Fred Teeven

Tot 22 november zendt Nederland Kiest uit vanuit café Dudok in Den Haag waar steeds twee politici aan de tand gevoeld zullen worden over uiteenlopende thema's.

'Strafrecht: tussen wet en praktijk'
Te gast zijn oud-minister van Justitie Piet Hein Donner, nummer vijf op de CDA-kadidatenlijst en crimefighter Fred Teeven, oud-officier van justitie en nummer zes op de VVD-kandidatenlijst.

Hoe kan de (georganiseerde) criminaliteit in Nederland het beste worden aangepakt? Is de Nederlandse wetgeving inmiddels voldoende uitgerust om grensoverschrijdende georganiseerde criminaliteit te bestrijden? En hoe werkt een op het ministerie bedachte wet in de praktijk?

Verder natuurlijk 'Ondertussen bij de buren', de dagelijkse compilatie van meest gênante of opmerkelijke fragmenten van politici op campagne, 'De straat', de visie van Joep Bertrams én een nieuwe Politieke Barometer.




Ook vanavond hebben kijkers na afloop van de uitzending weer kunnen 'chatten aan de bar', met de gasten Piet Hein Donner en Fred Teeven. Lees hier het verslag van deze chat.

 
 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief