Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Paris Hilton pakt McCain terug

6 aug 08

Paris Hilton heeft de Amerikaanse presidentskandidaat John McCain teruggepakt voor de reclamespot waarin hij haar opvoert als voorbeeld van een inhoudsloze Hollywood-ster.

In het spotje vergelijkt McCain zijn democratische opponent Barack Obama met idolen als Paris Hilton en Britney Spears, die ook geen leiderschapskwaliteiten zouden hebben.

In een zelfgemaakt spotje, dat Hilton dinsdag lanceerde op de website Funnyordie.com, stelt de 27-jarige hotelerfgename zichzelf ook beschikbaar voor het machtigste ambt ter wereld. Zij wil het graag opnemen tegen die "gerimpelde oude man met dat witte haar" en belooft het Witte Huis roze te verven als ze wordt verkozen.

"Die ouwe man gebruikte mij in zijn spotje, wat alleen maar kan betekenen dat ik óók meedoe aan de race", concludeert Hilton terwijl zij in een strandstoel aan haar zwembad ligt. "Ik ben er helemaal klaar voor het land te leiden en ik zie jullie graag bij de debatten, bitches!" Als vice-president denkt de internationale beroemdheid aan zangeres Rihanna.

In een kort filmpje vóór de monoloog van Hilton wordt in een compilatie senator John McCain geïntroduceerd. Terwijl er in beeld onder meer een mummie verschijnt, vertelt een grafstem dat "hij de oudste beroemdheid ter wereld is. Echt, superoud. Oud genoeg om zich nog te herinneren dat dansen ooit een zonde was en dat bier nog in een emmer werd geserveerd."

(Bron: ANP)

 
 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief