Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Eerste probleem voor Kerry en Edwards

7 jul 04

De Democratische presidentskandidaat John Kerry en zijn dinsdag aangestelde 'running mate' John Edwards hebben hun eerste gezamenlijke probleem. De man heet Kerry Edwards uit Indianapolis en hij heeft een website die het campagneteam van Kerry nu graag wil hebben: kerryedwards.com.

Kerry Edwards wreef dinsdag in zijn handen toen hij hoorde dat zijn naamgenoot gaat optreden als de Democratische kandidaat voor het vice-presidentschap van de VS. Volgens The Washington Post duurde het ook niet lang voordat de telefoon ging. Het campagneteam van Kerry wilde de naam van zijn website graag kopen. Toen Edwards verklaarde dat hij er een bedrag voor wilde hebben met zeker vijf nullen was het evenwel snel stil aan de andere kant van de lijn.

John Kerry en John Edwards gebruiken voorlopig samen maar de webstek johnkerry.com. Zeker omdat alternatieven als kerryedwards04.com, kerryedwards2004.com, kerry-edwards.com en kerry-edwards-2004.com ook al vergeven zijn. Ook de meeste soortgelijke sites met domeinnamen die eindigen op .net, ,org of .info zijn al in handen van derden.

(Bron: ANP)

 
 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief