Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Margarita op zoek naar Edwin

18 okt 04

Prinses Margarita lijkt op zoek naar haar echtgenoot Edwin de Roy van Zuydewijn, van wie ze zoals bekend wil scheiden. Dat valt op te maken uit een advertentie vrijdag in dagblad Trouw.

Een deurwaarder rept daarin van een verzoek van de prinses tot echtscheiding van De Roy van Zuydewijn 'zonder bekende woon- of verblijfplaats in of buiten Nederland'. De Roy wordt verzocht uiterlijk 21 januari te reageren. Volgens een zegsman van het kantoor van gerechtsdeurwaarders is zo'n advertentie wettelijk verplicht als de tegenpartij geen vast adres of een onbekend adres heeft.

G. Meijers, advocaat van De Roy van Zuydewijn, laat namens zijn cliënt weten dat Margarita haar man deze week nog heeft gebeld. Bovendien heeft ze zijn postadres en ze weet hem dus ook telefonisch te vinden, aldus Meijers.

Medio augustus werd bekend dat de dochter van prinses Irene van De Roy wilde scheiden. Vorig jaar maakte het stel een hoop stampij in de media, omdat het van oordeel was dat het door de koninklijke familie was dwarsgezeten. De familie zou van mening zijn dat De Roy geen goede partij was voor de prinses.

(Bron: ANP)

 
 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief