Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Samenwerking met Tien voor SBS niet mogelijk

26 jun 07

Naast RTL Nederland heeft in de afgelopen periode ook het SBS-concern (SBS6, Net5 en Veronica)gesproken met Tien over samenwerking.


"SBS heeft met Talpa Media gesproken over samenwerking rond de zender Tien en vanaf het begin aan een dergelijke samenwerking duidelijke voorwaarden gesteld", aldus een SBS-woordvoerder. Samenwerking bleek uiteindelijk niet mogelijk.

"Onze voorwaarden waren gebaseerd op een zakelijke afweging van en te verwachten voor- en nadelen van een eventuele samenwerking op korte en lange termijn. SBS heeft de gesprekken gevoerd in de wetenschap dat de ontwikkelingen van de afgelopen jaren bij elk van haar zenders SBS6, Net5 en Veronica geen enkele reden geven af te wijken van de huidige succesvolle koers. Geconcludeerd kan nu worden dat op basis van de door SBS gestelde voorwaarden een
samenwerking rond de zender TIEN niet mogelijk was", aldus de zegsman.

"SBS ziet in de toekomst voldoende mogelijkheden haar positie verder te versterken, zeker gelet op de mogelijkheden die de voorgenomen samenwerking met ProSiebenSat1 in de toekomst zullen bieden", vervolgt de woordvoerder.

(Bron: ANP)

 
 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief