Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Maandagavonddebat: 'De Randstad'

5 mrt 07

Iedere eerste maandag van de maand organiseren Het Financieele Dagblad, NOVA en BNR Nieuwsradio een actueel debat met maatschappelijke urgentie. De gasten, veelal topondernemers, politici en wetenschappers, gaan in de debat met de samenleving.

Maandag 5 maart


Klik hier (vanaf 21.00) voor het live-maandagavonddebat

Thema: 'De Randstad' - vier provincies of één slagvaardig Randstadbestuur?

De Randstad staat stil. Letterlijk en figuurlijk. De files nemen toe en in economisch opzicht is het gebied van de derde naar de negende plek in Europa gezakt. Wat moet het nieuwe kabinet doen om de regio weer vooruit te helpen? En kan dat zonder bestuurlijke vernieuwing?

Gasten: Gerlach Cerfontaine, president directeur van Schiphol Group, Harry Borghouts, Commissaris van de Koningin Noord Holland, Michel Jager, Commissaris van de Koningin Flevoland, Henry Meijdam, voorzitter van de VROM Raad, Ellen Verkoelen, directeur van Milieufederatie Zuid Holland.

GRATIS BIJWONEN
De debatten kunnen live bijgewoond worden in het auditorium van café-restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175 te Amsterdam (naast station Amsterdam-Amstel). Aanvang debat is om 21.00 uur. Zaal open vanaf 20.30 uur.

Klik hier voor aanmelding.

Ook als u niet aanwezig bent kunt u het debat live volgen (vanaf 21.00 uur).

Heeft u tijdens het debat een prangende vraag laat het dan weten. Stuur uw reactie naar de redactie óf sms uw vraag naar: 020-6656836 (niet bellen!) Uw bijdrage, mits kort en bondig geformuleerd, zal tijdens het debat live worden ingebracht.

 

In dezelfde uitzending

 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief