Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Maandagavonddebat: ondernemend Nederland

2 apr 07

Kijk of luister naar: Maandagavonddebat: ondernemend Nederland

Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven (CDA) wil dat het voor beginnende ondernemers makkelijker wordt om kapitaal te verkrijgen.

De minister pleit daarom voor uitbreiding van het borgstellingskrediet. Hierbij krijgen banken een garantie voor leningen aan kleine bedrijven. Van der Hoeven stelde dit in het maandagavonddebat van Het Financieele Dagblad, NOVA en BNR Nieuwsradio.

De kersverse bewindsvrouw ging tijdens het maandagavonddebat in discussie metLoek Hermans van het MKB enHans Kamps, ondernemer, bestuurder bij Actal en kroonlid van de SER.

Lees hier een samenvatting van het debat

Of bekijk het debat in delen (Windows Media Player)
Debat deel I
Debat deel II
Debat deel III


MAANDAGAVONDDEBAT
Iedere eerste maandag van de maand organiseren Het Financieele Dagblad, NOVA en BNR Nieuwsradio een actueel debat met maatschappelijke urgentie. De gasten, veelal topondernemers, politici en wetenschappers, gaan in de debat met de samenleving.

GRATIS BIJWONEN
De debatten kunnen live bijgewoond worden in het auditorium van café-restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175 te Amsterdam (naast station Amsterdam-Amstel). Aanvang debat is om 21.00 uur. Zaal open vanaf 20.30 uur.

Klik hier voor aanmelding.

Ook als u niet aanwezig bent kunt u het debat live volgen (vanaf 21.00 uur).

Heeft u tijdens het debat een prangende vraag laat het dan weten. Stuur uw reactie naar de redactie óf sms uw vraag naar: 020-6656836 (niet bellen!) Uw bijdrage, mits kort en bondig geformuleerd, zal tijdens het debat live worden ingebracht.
 

In dezelfde uitzending

 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief