Dit is het NOVA-archief. Vind en bekijk de NOVA-reportages, dossiers, en opinie-artikelen.

Milly Boele: politie doorzoekt huis in Dordrecht

16 mrt 10

Kijk of luister naar: Milly Boele: politie doorzoekt huis in Dordrecht

De politie doorzoekt op dit moment het huis en de tuin van een 26-jarige politieman van het korps Rotterdam-Rijnmond, een buurman van het vermiste 12-jarige meisje: Milly Boele. De politieman is aangehouden. Hij heeft zich zelf bij de politie gemeld.


Zoekactie
Het huis staat in de buurt van Milly's ouderlijk huis. De politie laat weten dat ze over belangrijke informatie beschikt. De woning die wordt onderzocht, is afgezet met hekken met groen zeil. Het Dordtse meisje Milly verdween vorige week woensdag spoorloos. Haar verdwijning kreeg landelijke bekendheid door een grootscheepse zoekactie.

Verdachte
De 26-jarige aangehouden agent van het korps Rotterdam-Rijnmond meldde zich vanmiddag bij de politie en legde een verklaring af. Hij is direct aangehouden. De politie verwacht nog de hele nacht bezig te zijn met graven. Woensdag wordt een persconferentie gegeven. RTL meldt dat Milly niet meer zou leven.

Betrokkenheid
Tot en met dinsdag kreeg de politie 250 tips over de vermissing van het meisje, maar eerder op de dag leek er nog geen spoor te zijn van Milly. De politie heeft maandag ook al gezocht in een woning aan de Schuilenburg in Dordrecht, maar uit dat onderzoek bleek toen geen betrokkenheid tussen de bewoner en de vermissing van Milly. De man verleende volgens de politie volledige medewerking. Of het onderzoek van vanavond in hetzelfde huis plaatsvindt, is niet duidelijk. Het huis ligt aan de Schuilenburg in Dordrecht (zie hieronder de streetview).


View Larger Map

 

In dezelfde uitzending

 

Extra Informatie

  •  
  •  

Het NOVA Archief

Vind en bekijk de reportages die zijn uitgezonden in NOVA in het NOVA-archief.

NOVA Archief