Hij overleed op woensdag 13 augustus. Frans Brüggen werd 79 jaar. 

Lees meer >>

 

Uitvoering van de Tweede Symfonie (1933) van Kurt Weill (1900-1950) door de Radio Kamer Filharmonie o.l.v. de Nederlandse dirigent Otto Tausk. Uit de NTR Zaterdagmatinee van 31 mei 2008.

Lees meer >>

 

Reportage van de ontstaansgeschiedenis van Kurt Weills Tweede Symfonie.

Lees meer >>

 

De documentaire Lucas en Arthur Jussen: JEUX is een persoonlijk portret dat een beeld schetst van de band tussen de twee broers. 

Lees meer >>

 

Televisieregistratie van de Achtste symfonie van Antonin Dvorák, uitgevoerd tijdens de ZaterdagMatinee door het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Sir Mark Elder.

Lees meer >>

 

Een televisieregistratie van Les Illuminations uitgevoerd door het Radio Kamer Filharmonie o.l.v. James MacMillan met de wereldster Barbara Hannigan. Aansluitend de Danses concertantes van...

Lees meer >>

 

Een televisieregistratie van de 9 e symfonie van Sjostakovitsj uitgevoerd door het Radio Kamer Filharmonie onder leiding van James MacMillan.

Lees meer >>

 

Registratie van de fameuze symfonie in d van Cesar Franck, uitgevoerd tijdens de NTR ZaterdagMatinee door het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Serge Baudo.

Lees meer >>

 

Jan Willem de Vriend is een rasverteller. Via zijn aanstekelijke anekdotes komt de muziek, uitgevoerd door zijn Nederlands Symfonieorkest, daadwerkelijk tot leven. En ervaar je de muziek op een...

Lees meer >>

 

Op 13 december 2012 overleed de zeer veelzijdige componist Otto Ketting. Op zaterdag 4 februari 2012 ging zijn laatste symfonie in première uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest...

Lees meer >>