Finalisten Liszt Concours 2011 bekend!

07-04-2011

Dinsdagavond heeft Lucas Vis, voorzitter van de Internationale Jury van het 9de Internationaal Franz Liszt Pianoconcours, de namen bekend gemaakt van de Finalisten van het Concours. Masataka Goto, Olga Kozlova en Oleksandr Poliykov nemen het nemen het vrijdag 8 april en zaterdag 9 april tegen elkaar op tijdens de twee Finale-avonden.

De Finale Solo vindt plaats op 8 april in Vredenburg Leidsche Rijn. Tijdens deze avond spelen de Finalisten hun solo-recital. Op 9 april brengen zij, samen met het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Jaap van Zweden, hun orkestprogramma ten gehore. Na de Finale met Orkest volgt de Prijsuitreiking.

De Finale Solo is reeds uitverkocht, voor de Finale Gala-avond zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Beide avonden worden rechtstreeks uitgezonden door TROS Radio 4 en beide zijn ook te volgen via de webcast op www.liszt.nl, www.radio4.nl en www.vredenburg.nl. De Finale met Orkest is tevens live te bekijken op het digitale televisiekanaal Cultura24. Op zondag 10 april wordt uitgebreid verslag gedaan van het Liszt Concours 2011 in NTR Podium om 13.00 uur op Nederland 2.

klik hier om kaarten te bestellen