Deze week de documentaire Nacho Duato, de nieuwe Tsaar (Disportrait) van Ulrik Wivel & Alejandro Alvarez en de dansfilm Deep End Dance van David Bolger en Conor Horgan.

Lees meer >>

 

Deze week in de documentaire De prins der duisternis en de nar  over de Duitse choreograaf Marco Goecke en een registratie van Midnight Rising van dansgezelschap Guy&Roni.

Lees meer >>

 

Op 3, 4 en 5 oktober is Maastricht voor de 17e keer het decor van De Nederlandse Dansdagen. NTR Podium is er dit jaar weer bij met de uitreiking van de Zwanen live vanuit AINSI. Presentatie:...

Lees meer >>

 

De NTR-dansfilm 'Off Ground’ heeft een Prix Italia gewonnen. In de categorie Performing Arts werd de film door de jury als beste bestempeld.  

Lees meer >>

 

NTR Podium is aanwezig op de Uitmarkt in Amsterdam met een vooruitblik op de hoogtepunten van het komend cultureel seizoen.

Lees meer >>

 

Op het Montreal International Festival of Films on Art won Off Ground van Boudewijn Koole en Jakop Ahlbom won de Award for Creativity.

Lees meer >>

 

Op maandag 24 maart j.l. zonden we drie nieuwe dansfilms uit van het project Point Taken. Vandaag worden twee van de drie films nog een keer vertoond in een extra uitzending om 14.30u

Lees meer >>

 

Op maandagavond in NTR Podium: de vierde editie van het crossdisciplinaire dansfilmproject Point Taken.

Lees meer >>

 

Het Mediafonds organiseert in samenwerking met de NTR en Cinedans voor de vijfde keer het crossdisciplinaire dansfilmproject Point Taken.

Lees meer >>

 

In deze uitzending aandacht voor drie bijzondere internationale dansers/dansproducties in Nederland.

Lees meer >>