Podium Witteman van start

18-01-2015

Op 18 januari 2015 gaat Podium Witteman van start: het nieuwe wekelijkse muziekprogramma van de NTR dat live wordt uitgezonden op zondagmiddag, om 17.10 uur op NPO 2. 

 

Podium Witteman wordt het wekelijkse muzikale feest van presentator Paul Witteman. Samen met huispianist en cabaretier Mike Boddé en muzikale spin in het web Floris Kortie ontvangt hij gasten met bijzondere verhalen. Daarnaast is er ruimte voor jong talent en zijn er live optredens van topmusici.

 

Podium Witteman omarmt de wereld van de klassieke muziek maar zoekt ook de grenzen op met genres zoals pop,  jazz, of wereldmuziek. In de wekelijkse rubriek de Shuffle gaat Mike Boddé samen met een ensemble op avontuur door 400 jaar muziekgeschiedenis.

 

Het programma wordt live uitgezonden vanuit de gloednieuwe De Hallen Studio’s in Amsterdam-West. Podium Witteman biedt iedere week een podium aan ensembles, orkesten en solisten en hun verhalen. Het programma is voor publiek gratis toegankelijk. Publiek kan zich aanmelden om een uitzending bij te wonen via bijwonenpodiumwitteman@ntr.nl.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Podium Witteman.