Web-Only

Op deze pagina vindt u actuele en exclusieve uitvoeringen, interviews en documentaires. Alleen te zien op het web.

 

Tijdens Edison Philharmonic Jukebox op 29 november voerde het Radio Filharmonisch Orkest Cantus in Memory of Benjamin Britten uit. Het stuk kwam niet in de uitzending terecht, maar nu wel te hier te zien.

 

 

Kijk hier naar het optreden dat Mischa en Lily Maisky samen gaven, met liederen van o.a. Mozart, Schubert en Tsjaikovski. Exclusief te zien op het web!

 

 

Tijdens het slotconcert van de Cello Biënnale spelen 4CELLOS: Mischa Maisky, Giovanni Sollima, Luka Sulic en Stjepan Hauser samen Thunderstruck van AC/DC. Ze worden begeleid door het Jong Nederlands Blazers Ensemble en alle musici die tijdens het festival hebben gespeeld en nog aanwezig waren.

 

 

Tijdens de Hart & Ziel nacht van de Klassieke Muziek gingen Hans Haffmans, Mike Boddé en hoogleraar muziekcognitie Henkjan Honing op zoek naar muziek die raakt, inspireert en waar onlosmakelijke herinneringen aan verbonden zijn. In onze afspeellijst een paar van de mooiste fragmenten en reportages. 

 

 

Meer web-only content op de site van de NPO. Voor meer promo's en kijkjes achter de schermen, zie ook ons Youtube kanaal.